MYYNTIHEVOSET

HUOM! 

koeratsastus 30e/krt (ei hyvitetä kauppasummasta)

Yrityksen hevoset myydään:

-rokotettuina, raspattuina, vuoltuina/kengitettyinä ja madotettuina. (Erikseen vasta saapuneet hevoset, joille ei välttämättä ole kaikkea tätä ehditty tehdä heti ensimmäisten päivien/viikkojen aikana) 

-yrityksen hevoset on mahdollista saada maksulliselle koe-ajalle

-palautusoikeus viikkovuokra systeemillä

-hevosilla on 6kk vaihto-oikeus (huomioiden se, että hevonen tulee palauttaa/vaihtaa samassa kunnossa kuin se on lähtenyt). Ostaja vastaa jo ostamansa hevosen kuluista siihen asti, että uusi hevonen on löytynyt.

-suurin osa hevosista toimii vaihtuvilla ratsastajilla tuntitoiminnassa

Tässä hieman ohjeita, miten toimia meidän kanssa hevoskaupassa:

1. Lue huolella ilmoitus, tarkastele video tuttavan/valmentajan/ammattilaisen kanssa. Hevosen nimellä löydät kuvia ja tietoja myös instagramista. 

2.  Sovi koeratsastus, pyrimme järjestämään sen noin viikon sisään varaamisesta. Koeratsastus maksaa 30e ja se laskutetaan varauksen yhteydessä. Lähetäthän siis viestillä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Koeratsastusta ei hyvitetä kauppasummasta. Koeratsastuksen maksu hyvitetään, mikäli koeratsastus perutaan 24h ennen varattua aikaa. Kerro myös millaista koeratsastusta toivot.

3. Mieti tarvitseeko hevosta koe ratsastaa useamman kerran, suosittelemme myös valmentajaa/opettajaa/ammattilaista avuksi hevosta katsomaan. 

4. Ostotarkastus, mieti missä mittakaavassa tahdot hevosen tarkastaa. Millaiseen tarkastukseen pystyt rahallisesti lähtemään. Mitä tarkastukselta odotat.

5. Kaupan ehdot. kauppakirja, omistajanvaihdos ja hevosen kuljettaminen uuteen kotiin.

6. Meille saa aina laittaa kuulumisia, otamme mielellämme palautetta vastaan ja keskustelemme myös kaupan jälkeen.

Täältä voit lukea pidemmän tekstin, erityisesti tämä kannattaa lukea, mikäli ostat ensimmäistä hevosta tai kokemuksesi hevoskaupasta on vähäinen: TÄSTÄ

Tästä pääset katsomaan videoita myyntihevosistamme: TÄSTÄ

EIKÖ SUOMEN TARJONTA RIITÄ? HALUAISITKO LÄHTEÄ ULKOMAILLE ETSIMÄÄN HEVOSTA? KENTIES MUKAVA LOMAREISSU, JOLLA PÄÄSET NÄKEMÄÄN USEITA MYYTÄVIÄ HEVOSIA? EHKÄ HALUAT OLLA MUKANA OSTOTARKASTUKSESSA? NÄHDÄ HEVOSEN RATSASTUSKOULUN TUNNILLA? VAI LÄHDENKÖ PUOLESTASI KOKEILEMAAN JA KUVAAMAAN USEITA HEVOSIA? 

Tarjoamme mahdollisuuden tuoda niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten myytäviä hevosia tallillemme näytille. Suosittelemme aina hevosen omistajalle/tarjoajalle hevosen rokottamista, raspausta, vuolua/kengitystä ja madotusta. Mikäli hevonen tulee ulkomailta, tulee se karanteenin kautta ja madotetaan automaattisesti meidän toimesta. Kuitenkin viime kädessä edellä mainituista asioista vastaa hevosen omistaja, joka päättää mitä hänen hevoselleen tehdään. Kaupat, joissa yritys ei ole myyjä ovat aina myyjän ja ostajan välisiä, näissä tapauksissa yritys toimii vain hevosen esittelijänä. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!