Auto ja Traileri

Auto ja Traileri

Vuokraamme Kia Sorento maastoautoa, automaatti, vetokyky 2700kg, Diesel. vuokra 50e (sisältäen 100km), pidemmät matkat +0,20e/km. Polttoaine ei kuulu vuokrauksen hintaan, vaan auto tulee palauttaa tankattuna. Oma vastuu tapaturmille 500e.

Vuokraajan luottotiedot tarkistamme, jos luottotiedot kunnossa, niin laskutus ok.

Muista ottaa ajokortti mukaan tai voit laittaa siitä kuvan etukäteen varatessasi auton.

Teemme aina kirjallisen sopimuksen, joten varaathan aikaa hakiessasi autoa.

Saat halutessasi sopimuksen etukäteen sähköpostiisi, luethan sen huolella.

Vuokraamme myös Umeå kahden hevosen pitkää etupurullakin olevaa traileria. Trailerissa on kärrykoukut, levy"puomit" ja koukut myös lattiassa (kaulapannasta mahdollisuus laittaa kiinni). Trailerissa on alumiinipohja ja hevonen voi kulkea päämeno suuntaan tai toisinpäin. 25e/muutaman tunnin reissu ja 45e/päivä, pidemmät ajat sovittavissa. 500e omavastuu tapaturmien varalle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan trailerille aiheutuneet pienemmätkin vahingot, jotka vaativat korjausta. Temme aina trailerin vuokraussopimuksen.

Fred lyhyt, mutta korkeahko etupurulla oleva kahden hevosen traileri, jossa pääosin väliseinä poissa, joten sopii laitakammoiselle. Pitkä puomi takana, etupuomit saa myös ponikorkeudelle. Kärry koukut, 7napainen pistoke. Lainattu myös tamman ja varsan kuljetukseen, jossa toiminut palautteen mukaan erittäin hyvin. 20e/parin tunnin reissu, 35e/päivä. Pidemmät ajat sovittavissa. 500e omavastuu tapaturmien varalle. Teemme aina sopimuksen vuokrauksesta.

Tulossa vuokraukseen Mercedes-Benz Vito, pieni, mutta tilava pinkki glitteri pakettiauto. Mahtava veturi yhdelle hevoselle ja hyvän äänentoiston ansiosta mukava pidemmällekin matkalle. Nyt jo pihassa, mutta pienten fiksausten jälkeen varsinaisesti vuokralla.


Luo kotisivut ilmaiseksi!